MaCConnect IT Services

The Apple MaC Connection...

Sidebar
Menu

Consultancy


Informatie Technologie Consultant, kortweg de IT-Consultant is een gespecialiseerde IT (Bedrijfs)expert. Want zoals in in elke andere bedrijfstak heb je af en toe behoefte aan een goed advies van een onafhankelijke specialist. Zoals je soms behoefte hebt aan een advocaat, een accountant, de accountmanager, je effectenhandelaar.
Dan is de IT consultant het aanspreekpunt voor
zowel de bedrijfsprocessen, de informatie (content) en de bijbehorende IT-ontwikkelingen op het gebied van hardware, software, contentmanagement, documentmanagement.

Na jaren, wellicht uit gewoonte, Windows gebruiker te zijn, sluimert de vraag 'is zo’n Apple Mac wat voor mijn bedrijf?' Het innovatieve concept, de eenvoud zoals bij de iPod en geen last van computervirussen.

MaCConnect IT services heeft een jaren lange ervaring en expertise opgebouwd en kan u behulpzaam zijn met het maken van een verstandige keuze.
Want overstappen op Mac OSX heeft vele voordelen. De beheersbaarheid is eenvoudig. En een IT-afdeling is niet (meer) nodig. Het complete beheer kan eenvoudig door ons -en op afstand- worden geregeld.
Daarnaast is het Mac OSX besturingssysteem gebaseerd op Unix met ongeëvenaarde prestaties en zoals gezegd, ongevoelig voor virussen.
Switchen van Microsoft Windows naar Apple OSXhoeft niet moeilijk te zijn. Wij maken de connectie voor u: MaCConnect IT!

Ons team van ervaren Apple Macintosh, Unix, Microsoft Windows en netwerk specialisten kunnen uw complete netwerk en computerpark installeren en beheren. Professioneel en volledig naar uw smaak en behoefte.